Testen op locatie

COVID-19 levert veel gedoe op voor bedrijven die veilig willen doorwerken. Aanpassing van de hygiëne, werknemers die regelmatig getest moeten worden en regels handhaven op de werkvloer. Ons doel is om bedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen. Safe Back To Work biedt maatwerk door bij u op locatie coronatesten af te nemen. Ook met de rest van het traject kunnen wij u helpen: van hygiëneproducten tot een passend advies. Door onze ervaring met bedrijven in de audiovisuele sector, bouwbedrijven en evenementen, weten we hoe belangrijk flexibiliteit is.

Prijzen voor het testen op locatie

U kunt bij ons een sneltest en PCR-test bij u op locatie laten afnemen door onze specialisten.


De exacte prijs hiervoor verschilt per situatie.


- het aantal testen (één enkele test of meerdere),


- de locatie (dichtbij onze teststraten of juist verder weg),


- soort test (Antigeen sneltest of PCR test),


Enkele afspraak inplannen

Loading...

Groepstest inplannen

Wilt u geen gedoe, maar wel een veilige werkomgeving voor uw werknemers? Dan is het plannen van een groepstest een goed idee. Wij zorgen voor een aangenaam testmoment op iedere gewenste locatie in Nederland. Ook kunnen we voorrijden met onze speciale testbus.

Hoe werkt het?

1

Bij akkoord op het project verzamelen wij de benodigde informatie van de deelnemers. Dit om een soepele doorloop te kunnen creëren.

2

We zorgen voor een aparte testruimte op locatie zodat we de privacy van de deelnemers kunnen waarborgen. ​

3

We zijn 15 minuten van tevoren aanwezig op de locatie.

4

Het team checkt alle informatie rondom contactgegevens en zorgt voor een aangenaam testmoment.

5

Het team zorgt ervoor dat de uitslagen worden gecommuniceerd: ofwel binnen 15 minuten met de sneltest of na uitslag van het laboratorium. Geheel volgens privacy reglementen.

6

Het team laat de locatie weer netjes en gedesinfecteerd achter.

Safe Back To Work kan u op locatie ook voorzien van hygiëne producten en COVID-managers en/of Health Safety Officers. Zij worden veelal ingezet om te zorgen dat productiedagen of projecten zo veilig mogelijk verlopen. Deze experts zijn constant gefocust op het naleven van de richtlijnen van het RIVM op de werkvloer. Denk aan: de anderhalve meter afstand, het dragen van mondkapjes en het desinfecteren van handen en oppervlakken.

Heeft u vragen over testen op locatie?
Wij staan u graag te woord.