Over Safe Back To Work

COVID–19 heeft voor ons allen ingrijpende veranderingen teweeggebracht. Dit voelen we op persoonlijk vlak en in het dagelijks bedrijfsleven. Safe Back To Work richt zich met name op bedrijven die tijdens de crisis zo veilig mogelijk door willen blijven draaien. Wij nemen momenteel ongeveer 100 tests per dag af, met name bij bedrijven in de audiovisuele sector, evenementen, bouwbedrijven, consultancy en in de visserij.

Ons core team heeft jarenlange ervaring als professionals in de commerciële, (duurzame) voedingsmiddelenindustrie en audiovisuele sector. Wij hechten in onze functies veel waarde aan veiligheid, welzijn en betrouwbaarheid.

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. We kijken uit naar een positieve en nauwe samenwerking.

Habbo de Vaere

Habbo de Vaere
Founder & Managing Director habbo@safebacktowork.com

Habbo werkte jarenlang in diverse commerciële functies bij Heineken en zette een nieuw duurzaam food product in de internationale markt voor Parabel.

Testimonials van onze klanten:

“Jullie zijn onze redder in nood, ontzettend bedankt voor de flexibele service.”

 

“Super fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn en zo flexibel zijn.”

 

“Wat een Top service zeg!! Ik ga mijn relaties ook via Safe Back To Work laten testen.”

 

“Het uitvoeren van diagnostische testen hebben wij als zeer positief ervaren en zou verplicht moeten worden in onze sector om door te kunnen werken.”


Safe Back To Work verzorgde onder andere zakelijke testen op locatie, de pre-events van Eurovision, ‘Zodiac de musical’ en de film ‘I am Zlatan’. Wij kunnen tests verzorgen op iedere locatie (binnen en buiten) en komen graag met onze testbus naar uw locatie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?